МАКЕДОНИЈА Повеќе од МАКЕДОНИЈА

Политика Повеќе од Политика

СКОПЈЕ Повеќе од СКОПЈЕ

За една недела 178 непрописно паркирани возила во Општина Центар – паркинг поредокот тешко се почитува

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една...

АКТУЕЛ Повеќе од АКТУЕЛ

СВЕТ Повеќе од СВЕТ

Кратко траеше „слободата“ во Данска: Повторно се воведуваат КОВИД-рестрикции!

По речиси два месеци без никакви епидемиолошки мерки, Владата на Данска реши повторно да воведе ковид-потврди поради...

СПОРТ Повеќе од СПОРТ

Визијата за „Национална ТВ“ е основање професионален медиум. Во време на поделена медиумска сцена, ќе бидеме мост на различните гледишта.

Издавач: ИНРЕКОМ Скопје

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Приклучете ни се на Фејсбук

Сите права се задржани © 2022 NTV.mk.